Kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja muut peltituotteet – kaikki saman katon alta

Ota yhteyttä

Peltitech Ky tarjoaa laajan valikoiman kotimaisista raaka-aineista valmistettuja peltituotteita. Varastosta löytyy useita eri värivaihtoehtoja.

Myös asennukset hoituvat kauttamme nopeasti ja joustavasti. Palvelemme Kristiinankaupungista käsin Pohjanmaan ja Pohjois-Satakunnan alueella (Tiukka + 150 km).

Kattoturvatuotteet

Kun kattoturvatuotteet ovat kunnossa, sujuu katon huolto helposti ja turvallisesti. Meiltä saat esimerkiksi turvalliset SafeGrip palotikkaat, kattosillat sekä lumiesteet. Tuotteemme ovat VTT:n testaamia ja lapetikkaille sekä kattosilloille on myönnetty CE-merkintä. Nopeat toimitukset! 

Ota yhteyttä

Savupiipun pellitys ja piipunhatut

Kaipaako vanha savupiippu kunnostusta vai oletko rakentamassa uutta? Teemme savupiippujen pellitykset tutulla ammattitaidolla. Valmistamme myös piipunhatut mittojen mukaan.

Peltilistat

Tietokoneohjatulla kanttikoneella teemme rakennukseesi myös laadukkaat peltilistat. Hyvä peltilista suojaa rakenteita ja antaa rakennukselle viimeistellyn ulkonäön. Tarvitsitpa sitten kattoturvatuotteita, rännejä, peltilistoja tai piipunhattua, niin meiltä onnistuu – ja ripeästi vielä.

puhelinikoni

Korkealaatuiset kattoturvatuotteet Kristiinankaupungista! 

Soita tai lähetä viesti